Hilde Jeanette Weflen

HJW Eiendom er et eiendomsfirma, registrert som et A/S (S.L på spansk) i spansk register, som startet første gang i 2002. Det ble startet opp av Hilde Jeanette Weflen.

Vi har kjent Torrevieja og Costa Blanca som beboere og gjennom jobb siden 1998, da Torrevieja fortsatt var en ”småby” med i underkant av 50 000 innbyggere.

I denne perioden har vi opparbeidet en bred kompetanse på kjøp og salg av eiendom i Spania, med hensyn både til pris, marked, kvalitet, service og lover og regler tilknyttet dette.

Siden høsten 2012 er også Anne Lena Dahle Øvreseth blitt en del av HJW Eiendom, hun har erfaring fra Torrevieja siden år 2000.

Derfor kjenner vi Costa Blanca Sør svært godt og kan være til god hjelp med å finne din bolig i Spania, både med hensyn til byggkvalitet, pris, beliggenhet og størrelse.

Vi hjelper deg med å finne din boligdrøm, skreddersydd dine behov.

I tillegg til norsk kan vi engelsk og spansk.

Selv om vi for det meste jobber for eget firma, har vi knyttet mange kontakter innenfor eiendomsbransjen på Costa Blanca og som gjør at vi kan tilby et bredt spekter av boliger som passer for deg. Vår erfaring omfavner salg av leiligheter, hus, villaer og tomter hvor kunden kan bygge opp sin egen drømmebolig .

Vi samarbeider med andre nøye utvalgte meglere, både spanske og norske, og direkte med spanske utbyggere.

Samtidig samarbeider vi også tett med et spansk juristfirma, som kan hjelpe til med hele den juridiske prosessen i forbindelse med kjøp og salg av bolig. De er også engelsk- og skandinavisktalende.

Vi er også tilknyttet Husvakt Torrevieja, hvor Karine Vedlog har ansvar for ettersynsavtaler, hvor du kan få hjelp til det du måtte ønske etter kjøp av bolig. Her kan du knytte til deg trygghet og ettersyn av din bolig i Spania

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å oppfylle din boligdrøm i Spania

Med vennlig hilsen HJW Eiendom

Hilde Jeanette Weflen
E-post:
hjweiendom@gmail.com
Mobil:
+34 639 689 651

Kontaktens Oppføringer

Fra 135000€ - 155.000€

Punta Prima – OASIS BEACH –

2 2 78 m²

Detaljer Sammenlign